Παρασκευή 3 Απριλίου 2009


Νέα επιτυχία για το Αγρινιώτικο Μπάσκετ στη κατηγορία των Κορασίδων. Πιο συγκεκριμένα η Αθλήτρια Μπάσκετ του ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Γράψα Ευτυχία, είναι η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία του γυναικείου Μπάσκετ της πόλης μας που κλήθηκε και συμμετείχε στο 26ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ" του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ που πραγματοποιήθηκε 3-5/01/2009 στην Αρχαία Ολυμπία, στα Κρέσταινα και στον Πύργο Ηλείας.
Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΟΚ, είναι η επί σειρά ετών αστείρευτη πηγή δημιουργίας για το Ελληνικό Μπάσκετ, με στόχο την ανάδειξη νέων αθλητών και αθλητριών που στο άμεσο μέλλον θα στελεχώσουν τα Εθνικά μας συγκροτήματα.
Η αθλήτρια των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ αποτέλεσε επιλεγμένο μέλος των καλύτερων αθλητριών Μπάσκετ απ’ όλη την Ελλάδα στις ηλικίες 1994 – 1995 – 1996. Κατά την διάρκεια του Τουρνουά οι αθλήτριες προπονήθηκαν παρακολούθησαν σεμινάρια και έπαιξαν φιλικά παιχνίδια υπό τις οδηγίες των Ομοσπονδιακών Προπονητών (κ. Κ. Μίσσα, Τ. Μπακογιώργου, Σ. Κλιγκοπούλου, Γ. Βελισσαράκου, Λ. Κουργιανίδη κ.ά.)
Η Ευτυχία Γράψα που αγωνίζεται στη θέση 1, άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο για τα σωματικά της προσόντα – ύψος 1.73, από τις ψηλότερες play maker του Τουρνουά -όσο και για την αγωνιστική της παρουσία σε όλα τα φιλικά παιχνίδια.
Μεγάλη τιμή τόσο για την νεαρή αθλήτρια και τους ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ όσο και για το Αγρινιώτικο Μπάσκετ που συνεχίζει να δηλώνει παρών, τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης που αντιμετωπίζει στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου