Παρασκευή 3 Απριλίου 2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα σπουδαία νίκη της ομάδας κορασίδων των Αργοναυτών με αντίπαλο την αξιόλογη ομάδα του Πήγασου Αγρινίου και σκορ 52-32. Η ομάδα του Πήγασου άντεξε μόνο ένα δεκάλεπτο στο οποίο και προηγήθηκε με 11-13. Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα των Αργοναυτών που με πιεστική άμυνα με παγίδες στο μισό γήπεδο και συνεχείς αιφνιδιασμούς οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα με τα υπόλοιπα δεκάλεπτα (14 – 7), (13 – 7), (14 – 5) σε μια άνετη νίκη με 20 πόντους διαφορά.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Καρατσώρης): Γράψα E. συνέχισε το σερί των σπουδαίων εμφανίσεων με 28 πόντους, (5 κλ., 4 ασίστ), ενώ θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης και η Κουτσομπίνα Ε. με 8 (12ΑΡ-7ΕΡ, 6 κλ., 2 ασίστ), Μητρονίκα Μ.8 πόντους (10ΑΡ - 5 ΕΡ), Σταμάτη Β. 5, Σταμάτη Γ. 2, Δημητριάδη Π. 1, Αναστάση Ν., Γιαννοκώστα Ε.

Είναι άξιο αναφοράς ότι η ομάδα των Αργοναυτών μόλις στον 1ο χρόνο παρουσίας της στο χώρο του Μπάσκετ περνάει αήττητη στην τελική φάση της κατηγορίας κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί τα κορίτσια δουλεύουν σκληρά και όλα δείχνουν ότι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ για πρώτη φορά από ομάδα του Αγρινίου που θα οδηγήσει σε μπαράζ για την Πανελλήνια Φάση είναι πολύ κοντά.



Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου